Κατασκευή και Τοποθέτηση Θωρακισμένης Πόρτας Ασφαλείας

Η ποιότητα και η τοποθέτηση της καινούργιας σας πόρτας κρίνουν τον τελικό βαθμό ασφάλειάς σας.Σε αντίθεση με την κοινή αγορά, η Θυροτεχνική βαδίζει με πρότυπο την ποιότητα στις προσφερόμενές της υπηρεσίες.

Για τον λόγο αυτό, φροντίζουμε να δημιουργούμε προϊόντα με μεγάλη έμφαση στην προέλευση των υλικών μας, και να διατηρούμε μια εμφανή διαφορά σε βάθος χρόνου. Όλες μας οι πόρτες έρχονται με βαρέου τύπου γαλβανιζέ σασί, νευρώσεις υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, επώνυμες κλειδαριές ιταλικής προέλευσης και επώνυμα υλικά επένδυσης με αντοχή στο χρόνο και την εύκολη φθορά. Η επένδυση Laminate που χρησιμοποιούμε εισάγεται από Ιταλία,  έχει πάχος 8mm, και δε φθείρεται ή φουσκώνει εύκολα.

Διαβάστε παρακάτω για την τεχνική τοποθέτησης που ακολουθούμε.

Δείτε εδώ ⬅: Πορτες ασφαλειας τιμες με τοποθετηση

Η Θυροτεχνική αναλαμβάνει την τοποθέτηση της πόρτας σας

-Παρέχοντας πολλά πλεονεκτήματα-

  • Εγκαθιστούμε μπετόβεργες διαμέτρου 10mm στο κομμάτι του τοίχου που θα τοποθετηθεί η καινούργια πόρτα ασφαλείας σας. Ηλεκτροκολούμε την κάσα κλειστού κυκλώματος με τις μπετόβεργες.
  • Ανάμεσα από τις μπετόβεργες και το κάσωμα τοποθετείται πλήρης ηχομόνωση και θερμομόνωση, σε όλα τα κενά σημεία.
  • Στη συνέχεια ενισχύουμε την τοποθέτηση με μπετό, για να καθίσταται αδύνατη η κοπή των εντοιχισμένων βεργών 10mm με οποιονδήποτε κόφτη, διατρητή ή πρέσσα. Έτσι ενισχύουμε ακόμη περισσότερο και τη μόνωση.
  • Αφού διασφαλίσουμε το απόλυτο δέσιμο της πόρτας με τον τοίχο σας και το πλαίσιό της, ζυγίζουμε και αλφαδιάζουμε την καινούργια σας θωρακισμένη πόρτα, και την τοποθετούμε στους μεντεσέδες βαρέου τύπου βελτιστοποιώντας τις τελευταίες ρυθμίσεις.
  • Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα, δοκιμασμένα και αξιόπιστα δομικά υλικά, βαρέου τύπου. Θέλουμε να σας δώσουμε τα κλειδιά της καλύτερης επιλογής σας για μια εξωτερική πόρτα ασφαλείας, με αντοχή στο χρόνο και αίσθηση τέλειας λειτουργικότητας.
  • Η τοποθέτηση γίνεται με τον ίδιο τρόπο για κάθε αγορά θωρακισμένης πόρτας που θα πραγματοποιήσετε.
  • Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα της ολικής κατασκευής, και τηρούμε αυστηρές προδιαγραφές στον τομέα.

Ειδικότητά μας, η ασφάλειά σας.

Δείτε εδώ ⬅: Πορτες ασφαλειας τιμες με τοποθετηση

Επισκευή και Συντήρηση Θωρακισμένης Πόρτας Ασφαλείας

Μπορείτε να μας καλέσετε ανά πάσα στιγμή εάν η πόρτα σας χρήζει επισκευής ή συντήρησης. Θα σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατό, με μια πλήρη εκτίμηση της κατάστασης και, εφόσον δυνατό, την αποτελεσματική επισκευή της.

Κατόπιν αγοράς καινούργιου σετ κλειδαριάς από εμάς, η εγκατάσταση του και η συντήρηση της πόρτας σας συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

Επικοινωνείστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για ένα ραντεβού.