Τι να προσέξεις πριν διαλέξεις μια πόρτα ασφαλείας

Για να μπορέσεις να χαρείς το σπίτι σου και να νιώσεις ασφάλεια για εσένα και τους οικείους σου, θα πρέπει να δώσεις την απαραίτητη προσοχή σε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο, τι να προσέξεις πριν διαλέξεις μια πόρτα ασφαλείας για την είσοδό σου.

Παρακάτω θα διαβάσεις χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις την σωστή πόρτα ασφαλείας ώστε να μετατραπεί το σπίτι σου σε απόρθητο φρούριο.

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

Η Thirotexniki προσφέρει θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας με μονή και διπλή  θωράκιση. Τι σημαίνει αυτό;

Το υλικό που χρησιμοποιείται για τη θωράκισή της είναι ενισχυμένης θωράκισης με τρεις κάθετες εσωτερικές νευρώσεις από γαλβανιζέ λαμαρίνα. Όταν μια πόρτα έχει μονή θωράκιση, καλύπτει ολόκληρη την πόρτα και τοποθετείται κάτω από την εξωτερική laminate επένδυσή της.

Άρα, σε περίπτωση διπλής θωράκισης χρησιμοποιούνται 2 στρώσεις με τρεις κάθετες εσωτερικές νευρώσεις από γαλβανιζέ λαμαρίνα κάτω από την εξωτερική laminate επένδυση.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η διπλή θωράκιση προσφέρει μεγαλύτερο βαθμό ασφαλείας ενάντια σε επίδοξους διαρρήκτες και από όποια απόπειρα εισβολής.

Το κάσωμα είναι εξίσου σημαντικό

Το κάσωμα, θα πρέπει να στηρίξει την πόρτα και γι’ αυτό θα πρέπει να υπολογιστεί το πάχος του. Το εξειδικευμένο συνεργείο της Thirotexniki, αφού προχωρήσει σε αποξήλωση της παλαιάς πόρτας και πάρει όλες τις απαραίτητες μετρήσεις τότε θα τοποθετήσει την κάσα με όλους τους απαραίτητους τρόπους.

Η κατηγορία και οι μηχανισμοί της κλειδαριάς

Οι κλειδαριές νέας γενιάς, προσφέρουν τη μεγαλύτερη ασφάλεια. Η Thirotexniki διαθέτει, πόρτες με 18 σημεία κλειδώματος και γραναζωτές αθόρυβες κλειδαριές τελευταίας γενιάς της Cipiere με μικρό κλειδί  R6 της ISEO και προσφέρει έτσι, την αποδεδειγμένη σιγουριά των επωνύμων και αξιόπιστων υλικών.

Το σχέδιο της πόρτας

Πέρα απο το επίπεδο ασφαλείας, μπορείς να επιλέξεις και την επένδυση που θέλεις να έχει η πόρτα σου. Στην Thirotexniki, θα βρείς θωρακισμένες πόρτες, Laminate επένδυσης σε 15 διαφορετικές αποχρώσεις καθώς και πλήρες σετ από μπρονζέ ή inox πόμολα της επιλογής σου. Μια οικονομική πρόταση είναι η Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας Κατηγορίας 1 όπου είναι Ελληνικής κατασκευής με επώνυμα υλικά και κλειδαριές ιταλικών οίκων.

Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια ώστε να επιλέξεις την πόρτα ασφαλείας που σου ταιριάζει, το έμπειρο προσωπικό της Thirotexniki, διαθέτει την τεχνογνωσία και μπορεί να σου δώσει τις απαραίτητες συμβουλές ώστε να επιλέξεις την ιδανική για τις δικές σου ανάγκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *