Τα 4 κριτήρια επιλογής για Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας είναι μια καλή επιλογή, καθώς θα προστατεύσουν το σπίτι σας από εισβολείς. Σε κάθε περίπτωση, εάν σκοπεύετε να αγοράσετε νέα πόρτα ασφαλείας ή να αντικαταστήσετε μια υπάρχουσα, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη εκ των προτέρων:

  • Ο σκοπός 

Μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας είναι μια σημαντική επένδυση για την ιδιοκτησία σας, είτε για εμπορικά είτε για οικιστικά ακίνητα. Αποφασίστε πως θέλετε να προστατεύσετε την ιδιοκτησία σας και μετά από αυτό, θα είναι ευκολότερο να εξετάσετε τις επιλογές σας.

  • Σχεδιασμός 

Είναι καλή ιδέα να ταιριάξετε τις πόρτες ασφαλείας με το γενικότερο ύφος και τον σχεδιασμό του σπιτιού σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ιδιοκτήτες θέλουν οι πόρτες τους να είναι προσαρμοσμένες ώστε να ταιριάζουν στη δομή της ιδιοκτησίας τους. Η Thirotexniki προσφέρει laminate επενδύσεις σε 15 διαφορετικές αποχρώσεις για να μπορείτε να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

  • Ποικιλία 

Υπάρχουν θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που ταιριάζουν ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Η Thirotexniki διαθέτει 5 διαφορετικές κατηγορίες θωρακισμένων πορτών ασφαλείας για να διαλέξετε.

  • Τοποθέτηση

Η Thirotexniki χρησιμοποιεί κάσες ανοικτού κυκλώματος τις οποίες και σταθεροποιεί με σιδερόβεργες 15 πόντων μέσα στον τοίχο και ενισχύει την κάσα γεμίζοντας την με μπετόν παρέχοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ένας τεχνικός μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε τον τύπο της πόρτας που είναι κατάλληλος για τις ανάγκες σας.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

Για να μαθαίνεις πάντα πρώτος τις προσφορές μας, να διαβάζεις τα άρθρα μας και τα τελευταία νέα μας, γίνε μέλος της παρέας μας.

    ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

    Για να μαθαίνεις πάντα πρώτος τις προσφορές μας, να διαβάζεις τα άρθρα μας και τα τελευταία νέα μας, γίνε μέλος της παρέας μας.